Proaktív-HR Kft.  |  1114 Budapest, Bocskai út 7. 13-as kapucsengõ  |  Tel.: +36 20 984 4387  |  E-mail: info@proaktiv-hr.hu

 

Rólunk


Szemléletünk holisztikus, így nem az egyént vagy a csoportot fejlesztjük, hanem a szervezet működését optimalizáljuk. A lépések egymásra épülve illeszkednek az egészhez, harmonizálva az igényekkel és a lehetőségekkel.

Célunk, hogy tanulni tanítsunk, vagyis a képzéseinken résztvevők amellett, hogy kedvező benyomást és érzéseket szereznek a tréningeken, valamint a coachingok alkalmával, értelmezzék, elsajátítsák és hasznosítsák, viselkedésükbe készség szinten építsék be az átadásra kerülő ismeretanyagot. Arra törekszünk, hogy tapasztalati tanulás eszköztárát felhasználva haladjunk a résztvevők, és a megrendelő elvárásait szem előtt tartva, a kitűzött célok felé. Elvünk, hogy úgy tanítsunk, hogy eközben a résztvevők élvezzék az együttlétet, mobilizálják tudásbázisukat, a tréning pedig újabb készségek, képességek és tudásanyag megszerzésére – továbbtanulásra – inspirálja a hallgatóságot. Számunkra nagyobb öröm nincs, mint az adott csoportot, vagy egyént olyan készségszintre emelni, ahol maximálisan kamatoztathatja tudását, egyéni képességeit, és valóra válthatja karriertervét.

Csapatunk elsősorban sok éves tapasztalattal rendelkező szervezetfejlesztőkből, tanárokból, HR szaktanácsadókból, jogászokból és a pszichológia területén is járatos szakemberekből áll, így minden téren felvesszük a versenyt a színes magyar tanácsadó piacon. A referenciák tanúsítják, hogy a tapasztalatok, a több éves team munka eredményeként szakmailag magas színvonalon végzik a szervezetfejlesztést.

Összegezve elmondható, hogy a legkorszerűbb módszerekkel és eszközökkel törekszünk a hasznosítható és mérhető tudás átadására. Így járulunk hozzá az egyének és cégek sikereihez.